2 december 2022 3 min. leestijd

Skivakantie in Val Thorens, Frankrijk

Een skivakantie in Val Thorens is een onvergetelijke ervaring voor iedereen die houdt van wintersport. Val Thorens is gelegen in de Franse Alpen en is de hoogst gelegen skiresort van Europa, wat betekent dat het sneeuwzeker is. Het skigebied van Val Thorens is één van de grootste van de Alpen en biedt een grote diversiteit aan pistes voor zowel beginners als gevorderden.

Skiën in Val Thorens

Val Thorens biedt een breed scala aan pistes voor alle niveaus. Er zijn meer dan 200 km aan pistes om te verkennen, variërend van gemakkelijke groene pistes tot uitdagende zwarte afdalingen. Er zijn ook verschillende mogelijkheden om off-piste te skiën voor de meer avontuurlijke skiërs. Bovendien zijn er ook veel mogelijkheden voor snowboarders, met diverse halfpipes en funparks.

Skiles in Val Thorens

Voor degenen die nog niet zo ervaren zijn op de ski's, biedt Val Thorens professionele skiles. Er zijn verschillende skischoolopties beschikbaar, zodat je op je eigen niveau en tempo kunt leren skiën. Bovendien zijn er ook mogelijkheden voor kinderen om te leren skiën, met speciaal opgeleide instructeurs die ervaring hebben met het begeleiden van jonge skiërs.

Après-ski in Val Thorens

Na een dag vol actie op de pistes, is het tijd om te ontspannen en te genieten van de après-ski in Val Thorens. Er zijn tal van bars en clubs om te bezoeken, met live muziek en gezellige sfeer. Er zijn ook verschillende restaurants om te dineren, met zowel lokale als internationale gerechten op het menu.

Accommodatie in Val Thorens

Er zijn talloze accommodatieopties beschikbaar in Val Thorens, van luxe hotels tot comfortabele appartementen. Er zijn ook mogelijkheden voor groepen en families om samen te verblijven in grote chalets. Het is verstandig om vroeg te boeken om de beste beschikbaarheid en prijzen te krijgen.

Val Thorens is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer via de luchthaven van Geneve in Zwitserland of de luchthaven van Grenoble in Frankrijk. Er zijn ook vele bus- en treinverbindingen beschikbaar vanuit verschillende steden in Frankrijk en Europa. Eenmaal in Val Thorens, is er een goed ontwikkeld openba

Een skivakantie in Val Thorens is een geweldige keuze voor iedereen die houdt van wintersport. Het skigebied biedt pistes voor alle niveaus en er zijn professionele skilesmogelijkheden beschikbaar. Na een dag op de pistes kun je genieten van de gezellige après-ski in Val Thorens. Er zijn tal van accommodatieopties beschikbaar en Val Thorens is gemakkelijk te bereiken via de luchthavens van Geneve of Grenoble en met het openbaar vervoer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *